Palafolls suma un centenar de contagis per coronavirus durant el gener

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En el primer mes de l’any s’han detectat 103 nous contagis per coronavirus al nostre municipi. Són dades del Departament de Salut, que sumen els positius en proves PCR i també en els tests d’antígens.

Són, de mitjana, 3.3 contagis diaris, però mirant la gràfica publicada ahir per RP a les seves xarxes, es veu clarament una setmana crítica. Del 6 al 12 de gener es van comptabilitzar 37 contagis, una punta destacada que podria respondre als contactes socials de Nadal i Cap d’any. D’aquests 103 contagis de gener, 53 són dones i 50 són homes.

Actualment, tot i que l’RT està per sota d’1 -ahir estava situada a Palafolls en el 0.7-, l’índex de risc de rebrot continuava molt alt, en els 362 punts.

A Malgrat de Mar el gener ha deixat 268 contagis, més de 8 contagis diaris, mentre que a Tordera en van ser 176 i a Blanes 358.

A l’altra banda de la balança hi ha els usuaris de l’única residència de gent gran de Palafolls, que des de l’inici de la pandèmia no ha registrat cap cas positiu i que ja la passada setmana va completar la segona vacunació contra la Covid-19 a residents i professionals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics