URGENT

Palafolls es convertirà en un Escape Room per Carnestoltes

Compartiu aquesta història

La setmana passada, l’Ajuntament de Palafolls anunciava  la suspensió de la Rua de Carnestoltes, un esdeveniment que la situació sanitària actual no ha permès celebrar.

Amb l’objectiu de complir amb les mesures i restriccions per fer front a la pandèmia, l’àrea de Cultura del consistori ha estat treballant en l’elaboració d’una proposta alternativa per poder omplir el buit que deixarà la rua de Carnestoltes.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de Palafolls, desvetllava ahir al Palafolls en Xarxa el que es podrà veure el proper dissabte 20 de febrer. Serà un Escape Room amb dos torns, de matí i de tarda, en què s’hi veurà immers tot el poble, i en què caldrà resoldre diversos enigmes recorrent pel municipi per poder descobrir un lladre de quadres.

L’activitat, tal i com ha avançat Morales, s’ha preparat adaptant-la a totes les mesures de prevenció i seguretat davant la Covid-19.

Pel fet de tractar-se de Carnestoltes, tots els grups participants a l’activitat hauran d’anar disfressats. Sortiran del Teatre de Palafolls, i a partir d’aquí faran servir una aplicació mòbil que els anirà guiant en el joc.

Per poder participar a l’Escape Room de Carnestoltes de Palafolls cal fer grups bombolla de com a màxim 4 persones i amb, com a mínim, algun membre major de 16 anys.

El joc, que es durà a terme el dissabte 20 de febrer, tindrà un primer torn de matí que començarà a dos quarts d’11 i un segon a la tarda amb inici a dos quarts de 5.

Per inscriure’s, el consistori obrirà al llarg d’aquesta setmana un formulari al web municipal per poder participar a l’activitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics