ASPRONIS manté el nombre de persones inserides en empreses durant l’any passat

Foto: Fundació ASPRONIS
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La fundació, que treballa per generar iniciatives, suports i serveis per les persones amb discapacitat intel·lectual, va aconseguir durant el passat 2020 la inserció laboral de 34 persones en risc d’exclusió en empreses situades a la Selva i el nord del Maresme.

Aquesta tasca d’inserció, duta a terme des del Servei d’Inserció Laboral de la fundació, s’ha fet en diversos sectors, com la indústria, els serveis, el comerç, la neteja, l’hostaleria i l’administració.

La xifra de persones inserides és “satisfactòria” segons ASPRONIS, ja que afirma que la Covid-19 ha fet minvar el nombre d’ofertes i que moltes empreses han hagut de reduir les seves plantilles. De fet, segons informa l’entitat, la xifra actual de 34 persones se situa només dues persones per sota del que es va aconseguir l’any 2019, quan van ser 36 persones les que la fundació va aconseguir inserir al mercat laboral.

D’altra banda, segons ha informat ASPRONIS, l’àrea de formació del SIL, com a Punt Formatiu Incorpora, tampoc no s’ha aturat, malgrat la pandèmia, amb un total de 488 hores lectives. Tot i així, s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies a través de classes on line, gravacions, seguiment per videoconferència o telefònic, entre altres alternatives.  A la vegada, també es va adaptar el pla formatiu a la situació actual, amb la realització d’un curs de desinfecció i prevenció de Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics