Palafolls oferirà una nova xocolatada solidària contra el càncer infantil aquest divendres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Seguint el que ja s’havia impulsat en anys anteriors, i coincidint amb la commemoració del Dia Internacional del Càncer INFantil, el 15 de febrer, la comunitat educativa de Palafolls ha tornat a tirar endavant una nova Xocolatada Solidària.

L’acte tindrà per objectiu recaptar fons en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil, i ha estat coordinat des de les AMPA’s de les escoles palafollenques i l’Ajuntament de Palafolls.

Enguany, degut a les circumstàncies sanitàries, ha calgut readaptar el format de l’esdeveniment, que aquest cop tindrà lloc aquest proper divendres.

Segons ha informat el consistori, la Xocolatada solidària d’enguany consistirà en un berenar servit en bosses individuals que es podrà recollir en diversos punts repartits pel nucli del municipi a partir a les 16:20h de la tarda.

Els punts comptaran amb caixes amb “berenars unipersonals” de pa amb xocolata que les associacions de pares i mares d’alumnes recolliran amb un import benèfic de 2 euros, que es dipositaran dins una guardiola solidària. En aquest sentit, es demana que qui col·labori ho faci amb l’import exacte de 2 euros, per tal de no haver de manipular canvi.

Els punts de recollida s’habilitaran al Fòrum Palatiolo, a la plaça de Poppi -amb dos punts-, a la Rambla Saló de Mas Pedrer i a la gespa del Parc Joaquim Ruyra.

L’Ajuntament de Palafolls ha demanat que, per un correcte desenvolupament de l’activitat, s’evitin les aglomeracions, es respectin les distàncies i que es reculli la bossa de berenar “amb agilitat”.

La comunitat educativa de Palafolls s’ha plantejat el repte de superar l’aportació de 1.000 euros obtinguda al llarg de la xocolatada del 2020.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics