Acaba la campanya electoral, que ha passat de llarg de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta mitjanit finalitzarà la campanya electoral pels comicis de diumenge. Ho farà dues setmanes després d’haver-se engegat i sense que s’hagi fet cap acte ni visita al nostre municipi. La campanya ha passat de llarg de Palafolls, on només s’han vist cartells electorals d’alguns partits en els espais habituals.

A municipis propers com Malgrat de Mar o Blanes sí hi ha hagut més activitat. A Malgrat, per exemple, han visitat el municipi Joan Canadell, de Junts per Catalunya; Mònica Palacín, d’ERC; José Maria Cano, de Ciutadans, i també estava prevista la visita de Lorena Roldan, l’exlíder dels taronges i que ara es presenta sota les sigles del PP. En aquest cas, finalment es va suspendre la visita.

Blanes és la ciutat triada per En Comú Podem per tancar aquest vespre la campanya electoral amb Jéssica Albiach. No en va, el número 2 de la formació per Girona és Joan Salmeron, històric dirigent de la ciutat.

De fet, Salmeron no és l’únic polític de la nostra zona que va a les llistes de les principals forces que concorren a les eleccions.  L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, és el número 1 per Girona del PdeCat, la torderenca Judith Toronjo és la número 14 de Junts per BCN, la calellenca Núria Freixa és la 13 de la CUP, o la també calellenca, i alcaldessa de la vila, Montserrat Candini és la 83 del PdeCAT per Barcelona. Malgrat de Mar té 2 candidats a llistes; Marc Khaledi, número 23 de Ciutadans, i Ana Vega, número 50 a la llista del PP per la circumscripció de Barcelona.

Pineda de Mar, a banda de Kilian Pérez, suplent d’En Comú Podem, també aporta un dels candidats a presidir la Generalitat, ja que el cap de llista d’ERC, Pere Aragonès, és d’aquesta localitat veïna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics