URGENT

7.130 palafollencs estan cridats a votar diumenge 

Compartiu aquesta història

La participació és una de les principals incògnites de les properes eleccions catalanes de diumenge, ja que la por als contagis pot fer davallar substancialment el nombre de votants.

El cens electoral per diumenge a Palafolls és de 7.130 votants, 300 persones més que en els passats comicis catalans, celebrats fa poc més de 3 anys.

Enguany, per evitar aglomeracions, Palafolls ha decidit passar de 10 a 12 meses electorals, i també utilitzar diferents espais com a centres de votació.

Els ciutadans del centre de Palafolls hauran de votar en les tres meses electorals que s’instal·laran al Palauet, on estan cridats a votar 2.046 palafollencs.

També hi haurà 3 meses a Sant Lluís, que de nou vota al Forroll, amb 1.641 votants inscrits.

Al Casal d’avis hi haurà dues meses, on han de votar 1.311 persones, les que viuen a disseminats, Mas Carbó i la zona oest de Santa Maria.

L’altra part d’aquest barri, cap a l’est del carrer Capdevila, vota al Teatre, amb dues meses més i 1.138 inscrits.

A les antigues escoles de Sant Genís hi haurà dues meses electorals, una d’elles en una carpa exterior, on votaran els 994 veïns inscrits de Ciutat Jardí, Mas Reixach i Sant Genís.

Per prevenir els contagis, s’han previst diferents mesures de seguretat. Les meses electorals no estaran juntes dins els centres de votació i cadascuna tindrà circuits marcats amb entrades i sortides diferents. Les cues es faran a l’exterior.

Dins els centres de votació, que estaran ventilats, només hi podrà haver 2 votants a la vegada, i l’accés es farà d’un en un, amb prioritat per a les persones vulnerables. Els col·legis electorals es netejaran cada dues hores per garantir la desinfecció dels 5 espais destinats a votacions.

Al llarg de la jornada d’avui ja s’està muntant tot el dispositiu als diferents col·legis electorals.

A més, Ràdio Palafolls anirà informant puntualment sobre la situació i l’afluència de votants a cadascun dels col·legis electorals de la nostra vila.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics