Baixa en una vintena de persones el nombre de pacients ingressats per Covid-19 als centres de la zona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les últimes dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, actualment hi ha 63 persones ingressades per coronavirus als hospitals i centres sociosanitaris de Blanes, Calella i Lloret. La xifra són 23 persones menys que la dada registrada dilluns passat.

Dels pacients actuals amb Covid-19, actualment 17 són a l’Hospital Sant Jaume de Calella, 29 al sociosanitari de la mateixa localitat, 16 a l’Hospital Comarcal de Blanes i un al sociosanitari de Lloret de Mar.

D’altra banda, i tenint en compte tots els centres de la CSMS, actualment el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 12 persones.

Paral·lelament, els indicadors es mantenen amb pocs canvis. Ara, segons dades de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, durant la darrera setmana, se situa en els 349 punts -puja lleugerament respecte dilluns-, mentre que l’RT es manté igual, en el mateix 0,91 que ja es registrava fa quatre dies.

Malgrat la rebaixa de les dades, des de les autoritats sanitàries continuen demanant que no s’abaixi la guàrdia davant la pandèmia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social limitant-lo al grup bombolla, fer l’activitat indispensable fora de casa i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques, com són l’ús de mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics