El Casal d’Homes impulsa una recollida popular d’escrits per editar un llibre per Sant Jordi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Queden encara més de dos mesos per la Diada de Sant Jordi, que enguany tornarà a viure’s amb incertesa degut a la pandèmia.

Malgrat tot, algunes entitats ja comencen a posar-hi la vista. A Palafolls, aquest és el cas del Casal d’Homes, que ha decidit impulsar una recollida d’escrits entre la ciutadania que tingui ganes d’agafar paper i bolígraf.

Així, l’entitat busca persones que vulguin escriure un relat on hi surti alguna referència a Palafolls, de màxim 10 pàgines en format A5 i un escrit per persona. Com a requisit, els participants en aquest iniciativa han de tenir o haver tingut algun tipus de relació amb el nostre municipi.

En parla David Alenyà, membre del Casal d’Homes de Palafolls.

La història pot ser tant real com fictícia, i no es preveu que en el llibre s’hi incloguin dibuixos. En aquest sentit, es busquen textos, incloent també la poesia.

La intenció, segons expliquen des del casal, és incloure tots els escrits que els enviïn en un llibre que es publicarà aquest proper Sant Jordi, amb l’objectiu que tothom que vulgui tingui la oportunitat de veure publicada una obra seva per aquesta data.

Les persones interessades en participar en aquesta iniciativa del Casal d’Homes de Palafolls han d’enviar els seus escrits a l’adreça de correu electrònic casalhomesdepalafolls@gmail.com com a màxim fins el dia 15 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics