Ràdio Palafolls prepara per demà una programació especial per les eleccions del 14-F

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta emissora tornarà a posar demà tots els seus mitjans per informar del desenvolupament i resultats de les eleccions al Parlament.

Seran uns comicis atípics, principalment per la situació sanitària actual, per la qual cosa també ha calgut adaptar la cobertura informativa de Ràdio Palafolls d’aquesta jornada.

El matí es farà un seguiment de l’obertura dels col·legis, on es constituiran les meses seguint tots els protocols anti-Covid, i es començaran a rebre votants a partir de les 9 del matí.

Les mesures per fer front a la pandèmia tenen per objectiu principal evitar aglomeracions, per la qual cosa des d’aquesta emissora, a banda de la cobertura dels resultats i participació als comicis, es farà també un seguiment a temps real de la presència de gent als col·legis.

En aquest sentit, les persones podran veure uns gràfics en forma de semàfor que mostraran l’afluència de persones en cadascun dels 5 col·legis. Aquesta eina vol tenir per objectiu evitar alts nombres de persones als espais de votació i permetent als votants saber si cal esperar-se a casa o no abans de dirigir-se al col·legi electoral. Aquest semàfor estarà disponible a les xarxes socials de Ràdio Palafolls, així com al web d’aquesta emissora -www.radiopalafolls.cat.

A través de tots aquests canals, i òbviament també des del 107.7 de la FM, Ràdio Palafolls informarà en tot moment del desenvolupament de la jornada electoral, i a partir de les 20h es començarà un programa especial per fer seguiment de la participació i dels resultats que es vagin coneixent.

En total, a Palafolls estan cridades a les urnes un total de 7.130 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics