Creixen les sol·licituds d’ajuts per al pagament del lloguer a l’Oficina d’Habitatge del Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha informat el Consell Comarcal del Maresme, l’Oficina d’Habitatge del Maresme va tramitar durant l’any passat 3.124 expedients de sol·licitud d’ajuts per al pagament del lloguer, una xifra que supera en un 17,44% les peticions formulades a l’any 2019.

Segons apunta el consell, aquest increment ve motivat, principalment, per la convocatòria d’una línia d’ajuts especials per fer front a l’impacte socioeconòmic de la COVID-19, que van suposar 584 sol·licituds.

En total, els expedients tramitats per l’Oficina d’Habitatge del Maresme i resolts favorablement han suposat ajudes per valor de més de 4 Milions 400 Mil euros -concretament, 4.452.079 euros. Aquesta xifra també representa un increment del 13,42% respecte als ajuts concedits el 2019.

El CCM recorda que, d’acord amb el conveni de col·laboració amb l’Agència d’Habitatge de Catalunya, l’oficina del Consell Comarcal del Maresme dóna servei al 53% de la població del Maresme. En aquest sentit, atén la ciutadania de 26 municipis, inclòs Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics