La Policia Local de Palafolls estrena una Unitat Mòbil de Trànsit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Divendres passat el cos local de seguretat estrenava un nou vehicle de suport policial. Es tracta d’una furgoneta de trànsit totalment equipada per la tasca policial, i que ja ha començat a operar als carrers del nostre poble.

Aquest nou vehicle compta amb una petita oficina al seu interior per a fer denúncies o, per exemple, fer verificacions de documentació o controls d’alcoholèmia o drogues. També es podran agilitzar les tasques de suport en accidents de trànsit o en l’assistència a la seguretat a les persones. A la part posterior també té un espai d’emmagatzematge.

Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, assegura que poder comptar amb aquest nou vehicle és un avantatge important per poder fer les tasques a la carretera, on es millorarà la seguretat tant dels efectius del cos com de les persones involucrades.

L’oficina posterior per tramitar denúncies també s’utilitzarà com a Oficina d’Atenció Ciutadana mòbil de la policia per recollir denúncies en diferents punts del municipi.

En aquest sentit, Marín afirma que tot plegat beneficiarà a la tasca de proximitat del cos policial cap a la població.

El nou vehicle policial està logotipat amb els nous colors marcats per la normativa europea, que vol unificar el disseny d’ambulàncies i vehicles policials a tot el continent amb dissenys amb colors similars.

Aquesta és la primera furgoneta de trànsit que tindrà la policia local de Palafolls, que ja compta amb dos vehicles tipus SUV, un turisme, un furgó i dues motocicletes elèctriques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics