Blanes transforma la Casa Saladrigas en una festa de Carnestoltes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Davant la impossibilitat de dur a terme la popular rua del Carnaval de la Costa Brava Sud, i de fer qualsevol altre activitat festiva similar amb la congregació de centenars de persones, la ciutat veïna de Blanes ha apostat per mantenir viu l’esperit de Carnestoltes dins la seu de Cultura i Festes, la Casa Saladrigas.

Així, fins a finals de mes aquest edifici acull una exposició dedicada al Carnaval de Blanes, i en què són protagonistes les disfresses i el material de les tres colles carnavalesques del municipi: la colla Que Vingui Qui Vulgui, l’Esbart Joaquim Ruyra i la colla On Anem la Liem.

La mostra, que es va posar en marxa aquest dimarts amb la presència de l’alcalde, Àngel Canosa, altres representants del consistori i membres de les colles, ha transformat la Casa Saladrigas en una festa, amb música ambient i un recorregut en què, segons afirma el consistori blanenc, s’intenta reproduir la gresca i la disbauxa pròpies de Carnestoltes. En una part de la mostra també es fa un repàs concret dels tres últims anys de carnaval a Blanes amb diversos muntatges de vídeo.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, l’exposició es podrà veure fins el dissabte 27 de febrer, de dimarts a dissabte en horari de matins -de 10 a 1 del migdia- i els dijous, divendres i dissabtes també de tarda -de 5 a 7.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics