La CUP de Malgrat insinua tracte de favor en el desenvolupament del Pla de millores en el servei d’aigua

Façana de l'Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Eren els últims compassos de ple de dijous passat a Malgrat de Mar quan el regidor portaveu de la CUP al municipi, Enric Zaldo, va preguntar al govern sobre el pla d’execució de millores a la xarxa d’aigua potable a Malgrat i que, segons insinuava, hauria beneficiat a un regidor de govern.

La CUP va explicar que, tot i que el pla preveia actuar al passeig marítim, l’Ajuntament va decidir canviar les prioritats per substituir les antigues canonades de fibrociment per unes de noves amb major pressió al barri antic del municipi, justament en un carrer on el primer tinent d’alcalde de Malgrat, Jofre Serret, ha rehabilitat una casa.

Segons Zaldo, sense aquestes obres fetes per l’empresa pública Aigües de Malgrat, qualsevol veí que rehabilités una casa hauria d’haver-se gastat entorn als 6.000 euros per millorar la pressió de l’aigua.

Per la seva banda l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, va defensar l’actuació de l’Ajuntament assegurant que el canvi de canonades del passeig està inclòs al projecte en marxa al passeig i va recordar a la CUP que l’actuació al casc antic dona continuïtat a les feines realitzades anteriorment en altres carrers circumdants.

Segons Mercader, les insinuacions de la CUP traspassen “una línia vermella” i ha anunciat que estudiaran prendre mesures.

La regidora de Via Pública, Sònia Viñolas, va defensar l’actuació demanada pels veïns i el propi Jofre Serret va assegurar que les insinuacions de la CUP delaten “la manera de fer política” dels cupaires.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics