Malgrat tornarà a tenir una platja nudista aquest estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El litoral malgratenc tornarà a comptar amb un espai per al bany nudista aquests els propers mesos d’estiu. Es tracta de l’espai conegut com la “platja de Palafolls”, situada entre les fàbriques i el primer càmping de la zona del camí de la Pomereda.

L’any passat, amb el pas del temporal Gloria i el desbordament del Tordera, es va formar una llacuna a la desembocadura del riu, cosa que va obligar a tancar l’espai per tal de protegir-ne el seu ecosistema. Això va provocar que, durant l’estiu passat, no hi hagués platja per practicar el nudisme a Malgrat.

Segons el govern malgratenc, l’any passat ja es va manifestar la voluntat de trobar un lloc alternatiu per aquesta platja de cara a la propera temporada estival, i ara ja confirma el nou emplaçament. Segons el consistori, es tracta d’un tram de platja de 100 metres lineals, i que properament serà senyalitzat.

L’espai se situarà al costat a la platja per a gossos que l’estiu passat l’Ajuntament de Malgrat ja va habilitar, prop de la zona de barques, davant les fàbriques. Ho va fer després d’aprovar una modificació de l’ordenança de civisme i convivència ciutadana, que prohibia fins llavors la presència de gossos a les platges entre els mesos d’abril i novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics