URGENT

Alumnes palafollencs aprenen sobre el municipi, el civisme i la seguretat viària de la mà de la Policia Local

Compartiu aquesta història

El cos de la Policia Local de Palafolls continua duent a terme activitats de sensibilització entre els alumnes de les escoles palafollenques. Ara, i com ja havia realitzat en anteriors cursos, el cos policial ha organitzat una nova  gimcana pels carrers del municipi en què, aquest cop, els protagonistes han estat el civisme, la seguretat viària i el coneixement del poble de Palafolls.

Aquestes tres temàtiques són les que la policia palafollenca ha volgut treballar amb diversos estudiants de 2n de primària de l’escola Les Ferreries, que aquest matí han estat passejant pel poble acompanyats dels agents.

El caporal Josep Lluís Moreno explicava als micròfons d’aquesta emissora en què ha consistit la gimcana.

Entre els alumnes participants hi havia l’Ivan i la Daniela, que han explicat que l’activitat els ha servit per conèixer una mica més Palafolls, visitant espais com l’Ajuntament i passant per carrers com Pi i Margall o Mas Pinell, entre altres, i en què han respost diverses preguntes sobre educació viària i civisme.

La satisfacció dels alumnes també la comparteixen els seus mestres, que els han acompanyat també en aquesta nova gimcana de la mà de la Policia Local.

En aquest sentit, la mestra Raquel Carbó assegura que l’activitat és molt útil pels alumnes a l’hora de conèixer el seu propi municipi, alhora que els serveix per conscienciar-se sobre les actituds cíviques per millorar el poble.

A la gimcana d’avui hi ha participat el primer dels dos grups de 2n de primària de Les Ferreries que rebran aquesta nova formació per part del cos de la Policia Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics