Serret emplaça a la CUP de Malgrat a denunciar-ho a la justícia si creu que hi ha hagut irregularitats

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dilluns, RP us explicava la polèmica viscuda al ple de dijous passat a l’Ajuntament de Malgrat quan la CUP, durant l’apartat de precs i preguntes, va formular dues preguntes insinuant que el primer tinent d’alcalde de la localitat, Jofre Serret, hauria aconseguit un tracte de favor en unes obres de l’empresa Aigües de Malgrat.

Segons la CUP, el pla de millora de les canonades d’aigua es va modificar per canviar la xarxa d’aigua potable en el carrer on Serret s’havia comprat un habitatge. Això, segons els cupaires, podria haver fet estalviar al tinent d’alcalde uns 6.000 euros en millorar la pressió de l’aigua.

Després de la publicació de la notícia, ahir dimarts Serret va publicar una carta oberta destinada al regidor de la CUP Enric Zaldo en què demana al cupaire que aporti les proves sobre les acusacions i el convida a denunciar-ho a la justícia si creu que s’ha beneficiat del projecte de millora d’aigua de Malgrat.

El portaveu del govern malgratenc ho ha explicat així a Ràdio Palafolls.

Serret es mostra molest pel que considera una vulneració del seu dret a la intimitat i privacitat, ja que la CUP va donar dades del seu domicili, i acusa als cupaires de “baix debat” i manca de capacitat de propostes que acaba derivant en acusacions.

Per la seva banda, uns minuts més tard, la CUP publicava a les xarxes la resposta a la carta de Serret.

Els cupaires recorden que el Pla d’Actuació d’Aigües de Malgrat es va veure alterat a petició de l’Ajuntament per acabar millorant l’abastament d’aigua al carrer on Serret s’acabava de comprar un habitatge. En aquest sentit, segons la CUP, no van fer cap acusació sinó que simplement va preguntar sobre si aquestes obres havien beneficiat a Serret. Unes preguntes que la formació de Zaldo afirma que ha contestat a mitges 5 dies després.

El regidor cupaire n’ha parlat també en declaracions a aquesta emissora.

En aquest sentit, la CUP li facilita un correu electrònic on enviar la factura que evidenciï que  va haver d’instal·lar els aparells de millora de la pressió i que, per tant, no es va beneficiar de les obres de l’empresa pública.

Un foc creuat de comunicats que ha traspassat a la xarxa, on la picabaralla entre partidaris de la CUP i de Serret s’ha fet evident i en la que també han participat l’alcalde de Cabrera o l’alcaldessa de Calella, donant suport a Serret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics