El nombre d’ingressats per Covid-19 als centres sanitaris de Blanes i Calella continua a la baixa

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les darreres dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre de pacients ingressats amb coronavirus als hospitals i centres sociosanitaris de la nostra zona ha tornat a disminuir. Concretament, ara hi ha 44 persones als hospitals de Blanes i Calella i al sociosanitari d’aquesta última localitat; són 8 persones menys que les registrades dilluns. 10 dels pacients estan ingressats a l’Hospital Sant Jaume de Calella, 16 al sociosanitari i 18 més a l’Hospital Comarcal de Blanes.

El que també ha baixat des de les últimes dades són els indicadors. Ara, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, durant la darrera setmana, s’ha situat els 146 punts -gairebé 100 punts menys que dilluns-, i l’RT és del 0,58 -33 centèsimes menys que ara fa quatre dies.

A Palafolls, el nombre de casos positius de Covid-19 acumulats fins ara, des de l’inici de la pandèmia, és de 448, amb un índex de risc de brot actual de 229, considerat encara com a “molt alt”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics