Palafolls treballa per oferir actuacions musicals per a la Festa Major Petita

El grup Oques Grasses, durant la seva actuació a la Festa Major de Palafolls 2019 - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Coincidint amb els dies festius de la Setmana Santa, el nostre municipi vol continuar oferint la Festa Major Petita a la ciutadania.

De fet, no serà una festa petita habitual, ja que les restriccions per evitar contagis de la Covid-19 prohibeixen les festes majors, així que s’ha adaptat la programació a les actuals mesures.

Això implica que l’Ajuntament es planteja una festa petita com ja va fer-se la Festa Major de setembre, amb especial protagonisme per a les actuacions musicals i amb entrada gratuïta i anticipada, per poder controlar l’aforament de públic.

De moment no s’ha donat a conèixer quina serà la programació de la Festa Petita, però sí que es volen fer activitats el divendres 2 d’abril així com el dissabte i el diumenge, dies festius de la Setmana Santa.

Ricardo Morales és tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Des de ja fa diverses setmanes, l’àrea de Cultura del consistori està treballant per poder concretar i preparar els actes, que probablement tinguin lloc al Teatre. En aquest sentit, Morales afirma que aquest recinte posa les coses més fàcils a l’hora d’organitzar els espectacles, així com és una garantia de celebració en cas de pluja.

Tot i així, el tècnic de Cultura diu que no es descarta optar també per altres emplaçaments propers, com la Plaça de Poppi, on poder encabir més gent i poder complir igualment amb les mesures anti-Covid.

El consistori està acabant d’enllestir la programació d’aquests dies, però ja avança que no hi haurà les activitats habituals com el correfoc o d’altres activitats d’arrel tradicional. Des de l’àrea de Cultura es preveu que el cartell es pugui donar a conèixer de cara a mitjans de març.

L’any passat el consistori va anul·lar els actes previstos per la Festa Major Petita, prevista per mitjans d’abril, un cop es va decretar el primer estat d’alarma per culpa del coronavirus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics