Palafolls celebrarà el 8M amb un concert, una obra de teatre i la presentació d’un curtmetratge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nostre municipi està preparant la commemoració del Dia de la Dona treballadora que se celebrarà el proper dia 8 de març i ho fa amb un programa d’activitats orientat a la reflexió entorn a la situació actual de la dona.

Aquest cop, davant la impossibilitat de dur a terme les multitudinàries manifestacions d’altres anys, des del nostre municipi s’ha decidit apostar per organitzar diferents activitats previstes pels dies 6, 7 i 8 de març. D’una banda, els actes comptaran amb la participació d’artistes com el grup de cantautores Akelarre -el dissabte 6- o el Microteatre Las Fritas -el diumenge dia 7-, un trio de dones que, a banda del factor artístic, consideren el teatre com una eina de transformació social.

En parla Marta Martí, dinamitzadora del local jove Can Batlle.

Dissabte, abans de l’actuació d’Akelarre, està previst que s’estreni el curtmetratge “Ressona”, un treball audiovisual ideat pel grup Acció Feminista Palafolls, rodat al poble i que fa una denúncia de la violència que viu la dona pel simple fet de ser dona.

Martí explica que la presentació del curtmetratge s’ha vist afectada per la pandèmia, però afirma que publicar-lo ara, coincidint amb el 8 de març, és un bon moment per donar-lo a conèixer entre la població.

D’altra banda, el mateix dilluns dia 8 de març serà el dia destinat a la lectura del manifest de la jornada del Dia de la Dona Treballadora. Un manifest que es llegirà des del casal de la Dona de Palafolls, tancat des de l’inici de la pandèmia, i que serà transmès en directe a través de les xarxes de Ràdio Palafolls. El consistori ha informat també que en tots els actes es donarà marxandatge gratuït.

Totes les activitats es faran al Teatre de Palafolls i complint les mesures de seguretat. Per poder assistir als actes, que seran gratuïts, caldrà formalitzar la inscripció ja que l’aforament és limitat i controlat. Avui divendres s’ha activat un formulari en línia a través del web de l’Ajuntament de Palafolls, www.palafolls.cat, per poder inscriure’s.

Els actes de celebració del 8M a Palafolls estan organitzats per les àrees de Cultura, Joventut i Serveis Personals, i compten amb el suport de Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics