Malgrat prepara una nova edició del FemPop, el festival “que no vol existir”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

D’aquí a just una setmana, el proper dissabte 7 de març, Malgrat de Mar tornarà a acollir el festival FemPop, que arriba enguany a la seva quarta edició.

L’esdeveniment manté, un any més, l’essència de sempre. Segons el consistori malgratenc, el festival “és una reivindicació contra la desigualtat de gènere en la indústria musical”, motiu pel qual dona tot el protagonisme de la seva programació a les dones.

Tot i així, al que sí s’ha hagut d’adaptar el FemPop és a les restriccions sanitàries arran de la Covid-19, que n’han obligat a modificar el format. De fet, habitualment se celebrava entorn al 25-N, però va caldre ajornar-lo fins ara, coincidint amb el 8 de març.

En parla Lurdes Borrell, regidora de Cultura de Malgrat de Mar.

El cartell del 4t FemPop inclourà artistes com la cantant francesa Augusta; el duet Grauwi -cantant de The Crab Apples- i la pianista Marta Cascales; el també duet Tronco, dels germans Conxita i Fermí Herrero, així com la cantant barcelonina Carlota Flâneur.

Per tal de complir amb les mesures anti-Covid, l’organització del festival ha decidit apostar per oferir els concerts de forma simultània, a les 12 del migdia, des de dos espais diferents: el parc de Can Campassol i els Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala. Tot i així, les actuacions es repetiran, perquè d’aquesta manera tothom que vulgui gaudir-ne pugui fer-ho.

Per assistir als concerts del festival FemPop cal reservar prèviament les entrades al web www.entrapolis.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics