El Consell Comarcal posa en marxa un servei per donar suport als negocis maresmencs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta de “Enxarxa Maresme per l’empresa”, un servei del Consell Comarcal del Maresme que té per objectiu enfortir l’atenció a l’empresa i a les persones autònomes afectades per la Covid-19.

L’ens comarcal informa que la iniciativa va adreçada al 75% de les microempreses amb menys de 5 persones treballadores que tenen seu social al Maresme. El servei ofereix assessorament individualitzat i acompanyament en el procés d’adaptació de les línies d’activitat del negoci per “detectar les oportunitats que ofereix la nova realitat”. A la vegada, informa el consell, el projecte també facilita formació i informació sobre els ajuts i subvencions vigents. També, si és necessari, fa un acompanyament en el procés de sol·licitud.

Segons informa el CCM, una de les primeres accions que ha activat Enxarxa Maresme per l’empresa és la recollida i actualització de totes les línies de subvenció adreçades a persones autònomes o empreses.

Per a inscripcions cal omplir el formulari que trobareu a www.ccmaresme.cat, i per a més informació es pot contactar amb el servei trucant al telèfon 677 782 414, o bé enviant un correu electrònic a l’adreça suport.empresa@ccmaresme.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics