Nuria Souto es proclama campiona de Catalunya en salt de perxa i Fitó campiona en els 1000m

Aquest cap de setmana, a la Jornada Final del Campionat de Catalunya Sub14 en pista coberta celebrat dissabte al Palau Sant Jordi de Barcelona, l’atleta del Club Deportiu Palafolls Núria Souto s’ha proclamat Campiona de Catalunya sub14 en salt de perxa després de saltar 2 metres 75 centímetres, 45 cm per sobre de la segona classificada.

En la mateixa competició, Alba Benito ha quedat en 4t lloc.

Encara en salt de perxa, ara en categoria masculina, Pol González, ha millorat els seus registres saltant 2.20 i quedant en 8a plaça del campionat.

Ja a la tarda es va fer el Campionat de Catalunya Sub16 en Pista Coberta, en la que en categoria femenina, la palafollenca Ainhoa Fitó es va proclamar campiona de Catalunya en els 1000 metres  amb un temps de 3 minuts 2 segons, unes centèsimes per sobre de la segona classificada.Fitó competia amb la samarreta del Club d’Atletisme de Canovelles.

No va ser l’única competició a la que va participar  Fitó, ja que a la final de relleus 4×300 metres, Fitó juntament amb la també palafollenca Núria Escudero i dues noies més del club Canovelles, van quedar 5es a només 4 segons de les guanyadores,  en una final molt ajustada.

D’altra banda, a Lloret  una nodrida representació de la secció d’atletisme de Palafolls, va participar a un criterium a les pistes municipals de Lloret.

En aquesta competició les distàncies eren de mig fons i de velocitat. Entre els participants en aquest critèrium hi havia en Pau Perales, que el mes passat es proclamava campió de Catalunya de Cross.

Tot i la seva curta vida, el club d’atletisme de Palafolls ja acomula un gran palmarés amb diferents campionats de Catalunya assolits pels seus esportistes.