A punt les activitats per la Fira Forma’t, prevista per aquest mes de març

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper divendres dia 19 de març es durà a terme la jornada inaugural de les jornades Forma’t, una espècie de fira d’orientació educativa que vols servir per ajudar als estudiants, als pares i als mestres a donar suport als joves que acaben l’ensenyament obligatori i han d’encarar el seu futur.

Aquest matí s’han donat a conèixer les activitats, i que començaran el mateix dia 19 amb dos actes inaugural de presentació de la iniciativa.

El dilluns 22 començaran les xerrades, la primera titulada “Com preparem als nostres alumnes per les professions del futur”, seguida del programa de Ràdio Palafolls en què mares i pares explicaran les experiències dels seus fills i filles en la tria d’estudis. A dos quarts de 8 del vespre es farà la xerrada virtual “No saps què fer! Com podem ajudar els nostres fills i filles?”, a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Palafolls.

Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, n’ha parlat aquest migdia a l’informatiu.

El dimarts 23 es farà una xerrada de presentació dels cicles formatius de grau mitjà, seguida l’endemà d’una ponència sobre Garantia Juvenil i de les experiències de joves palafollencs sobre la tria del seu itinerari educatiu.

El programa complet de les xerrades i sessions de la fira Forma’t de Palafolls, que s’allargarà fins el divendres 26 de març, així com els enllaços per formalitzar les inscripcions necessàries, els trobareu al web municipal i també al d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics