URGENT

Els bars i restaurants ja poden obrir fins les 17h

Compartiu aquesta història

Les restriccions i les mesures  covid a Catalunya es prorroguen de forma majoritària a partir d’avui i, almenys, fins el proper diumenge.  Hi ha però petits canvis respecte la passada setmana bàsicament en  els horaris de la restauració que, a partir d’avui  poden obrir de 7.30 h a 17 h de forma ininterrompuda.

Una mesura que bars i restaurants han rebut amb l’esperança que els ajudin a remuntar la complicada situació que els han deixat les mesures restrictives dictades pel PROCICAT.

També hi ha altres modificacions a les mesures que afecten la presencialitat a les universitats, limitada al 30 % de l’aforament i a l’esport, ja que es reobren els vestidors per a aquells usuaris que no puguin dutxar-se a casa. Així com també la possibilitat de mantenir trobades de màxim sis persones, però sense limitació de bombolles.

El govern català tornarà a analitzar les últimes dades de pandèmia i l’evolució de les variants covid que han arribat a Catalunya en els propers dies per decidir més mesures o més flexibilitzacions. Ara per ara es manté el confinament comarcal, però de cara a Setmana Santa, el govern no descarta aixecar-lo. 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics