L’Ajuntament aplica millores en diversos equipaments esportius municipals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

Durant el període de restriccions en vigor per fer front als contagis de Covid-19, i que entre altres ha mantingut sense l’activitat les instal·lacions esportives, el consistori palafollenc ha aprofitat per dur a terme tasques de millora en els diferents equipaments municipals destinats a la pràctica d’activitat física i a la disputa de competicions.

D’aquesta manera, segons ha informat el mateix Ajuntament de Palafolls, s’han reorganitzat els torns dels bidells, amb l’objectiu de contribuir a un manteniment més eficient dels equipaments.

En el cas del Palauet, el consistori destaca la reposició del sòcol del terra, així com el manteniment i pintura de més d’una setantena de portes i papereres, millores en l’enllumenat i el manteniment i neteja de la recepció i també del pavelló en general i la seva pista exterior.

La intenció, segons ha explicat Sònia González, regidora d’Esports, ha estat fer una feina que durant el desenvolupament d’una temporada normal els responsables dels equipaments no podien assumir.

El Palauet ha estat l’equipament en què s’han fet primer aquestes accions, però des de l’Ajuntament es contempla continuar aplicant aquestes tasques per “garantir l’arranjament de tots els equipaments esportius”. De fet, s’ha actuat també a l’exterior de la Figuerassa, on s’ha canviat la xarxa de protecció.

En aquest sentit, González afirma que s’ha començat pel Palauet perquè es tracta de l’equipament que normalment acull més competicions i actes.

Les actuacions de millora del Palauet ara ja s’estan acabant, i el consistori preveu que al llarg d’aquest any s’acabin de fer aquestes accions de manteniment preventiu a la resta d’instal·lacions esportives del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics