L’Hospital de Blanes recupera a partir de demà les visites als pacients no Covid

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’aquest dilluns s’aniran recuperant de forma progressiva les visites de familiars a pacients no Covid ingressats a l’Hospital Comarcal de Blanes. Així ho ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, quye considera que es pot dur a terme aquesta flexibilització gràcies a l’estabilització de casos de coronavirus al centre.

A la vegada, però, l’ens sanitari ha informat que aquesta obertura ve acompanyada de “mesures estrictes” per evitar contagis. Així, per visitar pacients no Covid s’han establert dues franges horàries diàries d’una hora cadascuna, al migdia d’1 a 2 i a la tarda de 7 a 8. Segons indica la CSMS, les visites només es podran fer en una de les dues franges i només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre que sigui possible, haurà de ser la mateixa persona, per tal de minimitzar riscos.

La corporació informa també que els familiars han de portar posada en tot moment la mascareta –en aquest sentit, es recomana que sigui quirúrgica- i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica; una acció que l’ens sanitari demana que sigui freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva recorda que les visites a l’Hospital de Blanes es van suspendre a principis del mes de gener quan la situació epidemiològica.va empitjorar i el nombre de casos de coronavirus anava a l’alça.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics