El palafollenc José Camacho es classifica 8è a les 12 Hores d’atletisme de Corredors.cat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’atleta, que milita al Safir Team palafollenc, va estar convidat a aquesta prova, que es disputava aquest dissabte a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, i que estava organitzada per l’associació esportiva Corredors.cat.

Camacho hi va participar conjuntament amb 25 atletes més convidats per l’organització de la prova, i va aconseguir acabar en 8a posició després de recórrer 113,200 quilòmetres.

Tots els atletes van passar un test d’antígens i van disputar la cursa entre dos quarts de 9 del matí i dos quarts de 9 del vespre. La competició va poder disputar-se ja que estava inclosa dins de la Real Federació Espanyola d’Atletisme.

Segons ha explicat el mateix Camacho a aquesta emissora, l’atleta està molt satisfet d’haver-hi pogut participar, ja que la pandèmia ha impedit que pogués participar en altres proves del calendari. L’última, ha explicat Camacho, va ser la Marató de Sevilla, el febrer del 2020. Ara per ara, l’atleta palafollenc continua entrenant-se per estar preparat de cara a la represa de les competicions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics