La Policia Local treballa la senyalització viària amb diversos alumnes de Les Ferreries

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Estudiants dels cursos de P-4, 1r i 5è de l’escola Les Ferreries han assistit a una nova sessió sobre educació viària de la mà del cos de seguretat de Palafolls.

Aquest cop, els alumnes han anat al nou parc inaugurat fa encara no un any entre les dues escoles per tal de conèixer els diferents senyals de trànsit que es poden trobar, a la vida real, quan transiten pels carrers del municipi.

Així, el cos de la Policia Local els ha ensenyant quin tipus de senyalització es poden trobar, sobretot els que afecten a la circulació en bicicleta o en patinet, i ho ha fet instal·lant diferents senyals al llarg del parc d’educació viària. També s’ha explicat com cal portar correctament el casc quan es va en bicicleta o patinet, a través d’una revisió entre els mateixos companys de classe.

Aquets cop, la sessió de la Policia Local ha acollit un total de de 92 participants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics