Malgrat enllestirà la primera fase del passeig aquesta setmana, gairebé 2 anys després del previst

Plantació arbres al passeig aquest matí. Ajuntament de Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui s’han començat a plantar el centenar de nous arbres que han de lluir al primer tram del remodelat de passeig marítim de Malgrat de Mar. Amb la plantació de l’arbrat es donarà per finalitzada la primera fase de renovació del passeig marítim, un cop l’Ajuntament ha assumit la contractació de l’enjardinament, l’enllumenat i ara l’arbrat. D’aquesta manera el consistori espera poder tenir enllestida la primera fase del nou passeig per aquesta propera setmana santa. En parla Jofre Serret, primer tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme de Mlagrat.

l’Ajuntament de Malgrat va licitar els treballs per remodelar tot el passeig marítim en dues fases; La primera, des de la plaça de l’Àncora i fins a l’avinguda dels Països catalans, es va iniciar el gener del 2019 i, tot i que es va donar per concluida a mitjans campanya turística d’aquell any, la veritat és que va quedar empantenegat. De fet el nou govern va decidir revocar el contracte amb l’empresa executora de les obres i no serà fins aquesta setmana que es donarà per acabada la primera fase.

Plantació arbres al passeig aquest matí. Ajuntament de Malgrat

Sobre el segon tram, que arribaria fins a Sta. Susanna, el consistori no té data d’inici. Es preveia inicialment que comences la tardor del 2019, però la revocació del contracte primer i la pandèmia després han endarrerit la programació de les obres. Segons Serret no hi ha data d’inici d’aquesta segona fase i explica que s’hauran de fer en època d’hivern. El regidor recorda que no és bon moment per girar contribucions especials als veïns i que s’estan fent alguns retocs al projecte inicial.

El projecte de renovació integral del passeig marítim ha patit diversos entrebancs i endarreriments. L’últim els problemes per adjudicar la plantació de l’arbrat. S’han hagut de descartar les dues primeres empreses que havien presentat oferta a la licitació per diferents problemes de qualitat, i finalment s’ha hagut de comptar amb la 3a empresa que aquesta setmana plantarà el centenar de nous arbres al primer tram de passeig remodelat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics