Els Mossos continuen alertant d’estafes relacionades amb les vacunes i l’assistència mèdica sobre la Covid-19

Foto: Sabine van Erp - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de l’Àrea Bàsica Policial d’Arenys de Mar, el cos de Mossos d’Esquadra ha emès una nova alerta sobre estafes que s’estan produint a la població.

D’una banda, la policia avisa que cal desconfiar de trucades que ofereixen la vacuna contra el coronavirus. En aquest sentit, recorden que la vacuna és gratuïta, i que per tant no es faci cap pagament. Davant del dubte, els Mossos recomanen contactar amb el centre de salut de referència. A la vegada, en cas de rebre una trucada sospitosa, es demana trucar al telèfon 112 per tal d’alertar-ho.

D’altra banda, el cos policial també alerta de l’estafa dels falsos sanitaris, en què persones vestides amb bata blanca es fan passar per personal mèdic i intenten accedir als domicilis de les víctimes. Els Mossos avisen que els estafadors poden cobrar la falsa assistència o aprofitar per robar a l’immoble, i que busquen a gent gran com a víctimes.

Per tot plegat, el cos policial recorda que cap sanitari farà una visita al domicili sense previ avís, i demana que s’alerti d’aquests fraus als familiars propers per tal d’estar previnguts davant aquestes noves pràctiques delictives.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics