Palafolls entre els pobles amb menys població estrangera del Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La radiografia de la població estrangera resident al Maresme feta per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal en base a les dades dels padrons municipals de 2020 indica que Palafolls és el 5è municipi amb menys percentatge d’habitants provinents d’altres països. Només un 6% dels palafollencs ve de l’estranger.

Aquest percentatge està molt per sota de Calella que, amb un 19% de la població, és el municipi amb més població estrangera de la comarca.

A Palafolls hi ha 579 vilatans d’origen estranger.Hi ha més dones que homes. 303 dones per 272 homes. D’aquests, la majoria, més de la meitat, provenen d’altres països europeus, mentre que un 22% són originaris de països americans. 2 de cada 10 provenen d’Àfrica, mentre que els asiàtics suposen només un 4%.

Hi ha hagut un increment anual de 66 persones respecte un any abans.

De la nostra zona, Palafolls és el municipi amb menys població estrangera. De fet entre els 5 pobles maresmencs amb més població vinguda d’altres països n’hi ha 3 de l’Alt Maresme. A banda de Calella, Pineda té un 15.3% i Santa Susanna un 14.8%.

 la comarca va guanyar 4.062 persones procedents d’altres països el darrer any, el que representa un augment percentual del 7,64%.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics