L’Ajuntament es reuneix demà amb les entitats esportives per encarar les noves mesures

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc té previst reunir-se aquest dimecres amb els diferents clubs esportius de Palafolls per tal d’afrontar la represa de les competicions després que el Procicat, des d’aquest dilluns, permeti la disputa de competicions esportives també entre els menors de 16 anys.

Des del teixit esportiu i l’administració local s’està treballant en el nou escenari de restriccions que, de forma periòdica, es va actualitzant. En aquest sentit, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, Sònia González, ha afirmat aquesta setmana en una entrevista al programa Minut a Minut que esperaven que s’anunciés l’opció de l’assistència de públic als equipaments esportius de cara a després de Setmana Santa, i no abans. A la vegada, però, va recordar que la nova normativa, malgrat les flexibilitzacions, continua essent molt restrictiva en aquest àmbit, per la qual cosa afirma que s’estan fent mans i mànigues per poder gestionar-ho.

Per tot plegat, la regidora d’Esports va anunciar que avui el consistori es tornarà a reunir de nou amb les entitats esportives de Palafolls per tal de gestionar aquest nou escenari.

Tot i així, després de la disputa de diferents competicions amistoses aquest passat cap de setmana, González fa una valoració positiva del desenvolupament de les mesures.

Ara per ara, es permet l’obertura de les instal·lacions esportives a l’aire lliure amb control d’accés, al 50% d’aforament i l’ús dels vestidors segons la normativa. Les classes i activitats esportives en grup es poden fer respectant la meitat de l’aforament, i queden exclosos de l’obertura els equipaments esportius no supervisats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics