URGENT

La Volta tornarà a tallar la carretera dels semàfors en horari de sortida escolar

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns s’inicia la Volta Ciclista a Catalunya, que enguany celebra la seva edició número 100.

Com és habitual últimament  Calella serà la ciutat d’inici de la prova ciclista acollint l’inici i final de la primera etapa que es disputarà aquest proper dilluns.

Aquesta etapa farà que els ciclistes passin pel nostre municipi, concretament per la carretera d’accés a la Costa Brava pels volts del migdia.

Això obligarà a tallar el trànsit aquesta via entre les 11:45 i les 13:15 hores aproximadament, és a dir en hora punta de sortida escolar. 

No és la primera vegada que la volta obliga a tallar el trànsit aquesta via. Habitualment la policia permet el pas alternatiu a la zona dels semàfors mentre no arriben els ciclistes i els cotxes oficials de la volta, però igualment la prova esportiva provocarà molèsties al trànsit en aquesta via. l’Ajuntament de Palafolls prega que es disculpin les molèsties ocasionades pel pas de la prova pel nostre municipi.

La primera etapa, de 178.5km, surt de Calella resseguint a N-II fins a Palafolls on es desviaran per la carretera d’accés a la costa brava. Seguiran per aquesta via fins a Tossa, retornaran a Lloret per seguir cap a Vidreres, Sils, Anglès, Sant Hilari, Santa Fe del Montseny, Sant Celoni, Sant Cebrià de Vallalta per retornar a la N-II a Sant Poli i fins a Calella.

La Volta Ciclista a Catalunya s’allargarà fins a finals de mes i, per culpa de la pandèmia, es farà sense públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics