L’Hospital de Calella recupera demà les visites a pacients no Covid

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit recuperar també les visites a persones ingressades no Covid a l’Hospital Sant Jaume de Calella. Ho fa una setmana després que ja prengués la mateixa decisió a l’Hospital Comarcal de Blanes i que s’hagin estabilitzat, segons l’ens sanitari, els casos de coronavirus del centre.

Tot i així, per dur a terme aquest reobertura la CSMS ha activat diferents mesures que caldrà complir per evitar contagis. Per visitar els pacients no Covid hospitalitzats al centre s’han establert dues franges horàries diàries d’una hora cadascuna, al migdia d’1 a dues i a la tarda de 7 a 8. Les visites només es podran fer en una de les dues franges i només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona per tal de minimitzar riscos.

A la vegada, els familiars visitants hauran de dur posada la mascareta en tot moment i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada utilitzant els dispensadors repartits en diferents punts de l’hospital.

Les visites a l’Hospital de Calella es reprenen demà dilluns després que s’haguessin de suspendre per culpa de l’empitjorament de la situació epidemiològica i el nombre creixent de casos de Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics