L’Amateur palafollenc de futbol retorna a la competició imposant-se i el Sènior de bàsquet perd a casa

Foto: FCF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: FCF

Finalment, l’esperat retorn de les competicions esportives ha estat ja una realitat aquest cap de setmana, quan la flexibilització de les restriccions dictades per fer front al coronavirus han permès reprendre la disputa de partits federats també per als menors de 16 anys.

En pàgina de futbol, el retorn a la competició ha estat bo pel primer equip del CD Palafolls, l’Amateur de Quarta Catalana, que dissabte a la tarda viatjava fins a Sant Celoni per enfrontar-se al CE La Batllòria. Tot i que els locals van començar encetant el marcador al minut 21 de partit, les bones sensacions del club palafollenc es van traduir en una victòria per 1 a 3 després d’un gol de Sergio Montoro al minut 31 i dos gols més de Victor José Carrasco als minuts 48 i 89, que van acabar establint el marcador definitiu en l’1 a 3. Amb aquesta victòria, l’Amateur palafollenc se situa en 9a posició amb 3 punts.

Foto: FCBQ

Els bons resultats també van veure’s en altres categories del CD Palafolls. L’equip Juvenil de 2a Divisió va imposar-se a casa contra el Lloret per 3 a 2, amb gols de Scotti, Martínez i Romero, mentre que l’Infantil A també ha acabat imposant-se aquest cap de setmana, en el seu cas per 1 a 3 al camp del Cuatrovientos. Per la seva banda, el Benjamí A ha golejat aquest cap de setmana al Tordera per 5 a 0.

Pel que fa al bàsquet, l’equip Sènior Masculí del CB Palafolls de la fase regular ha caigut aquest dissabte al Palauet contra el CB Calella per 58 a 84. Del partit cal destacar els 23 punts que va sumar Pere Dotras i els 14 d’Alex Méndez, que malgrat tot no van ser suficients per imposar-se. L’equip ocupa ara la 4a posició de la lliga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics