Renuncia un dels dos candidats a Director General de l’Ajuntament de Malgrat

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El procés de contractació de la nova figura de Director General de l’Ajuntament de Malgrat de Mar continua endavant. Aquest divendres estan convocats els dos candidats que continuen en la selecció per presentar els seus projectes davant el tribunal del concurs. 

Segons ha pogut saber Ràdio Palafolls, un dels dos admesos hauria decidit renunciar a continuar amb el procés i, per tant, no serà aquest divendres per presentar el seu projecte.

Es tracta del mateix candidat que va impugnar el procés a l’octubre a l’entendre que la constitució del tribunal no s’havia fet quan tocava i perquè dos dels seus membres- segons explica l’escrit d’impugnació-  tenen perfils molt propers a l’altre aspirant admès. 

Aquesta impugnació va ser refusada per un decret d’alcaldia un dia abans que s’hagués de celebrar l’entrevista personal als aspirants.

L’endemà, però, el mateix tribunal, en veure la situació creada, va decidir no continuar amb l’elecció i deixar en mans de la Diputació el futur d’aquesta selecció del Director General de l’Ajuntament de Malgrat.

La setmana passada la Diputació va fer arribar l’informe al consistori. Un informe que no s’ha fet públic però que segons ha pogut saber RP, renya al consistori en alguns aspectes del procés, però el manté amb algunes consideracions a prendre.

L’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, assegura que el consistori ha pres nota del dictamen de la Diputació i  que un cop adaptat el procés es prossegueix amb la selecció. Tot i això Mercader no ha volgut explicar què diu l’informe de la Diputació.

Mercader  treu ferro als entrebancs d’aquest procés de selecció i assegura que les impugnacions són habituals en els processos de selecció.

El consistori malgratenc va obrir ja fa mesos un procés per contractar un director General per a l’Ajuntament. Es tracta d’un càrrec directiu amb un sou de 95.000€ anuals que haurà de d’impulsar, dirigir i coordinar l’activitat dels diversos departaments municipals. 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics