URGENT

El Forma’t parla avui del futur educatiu dels fills des del punt de vista de mestres i famílies

Compartiu aquesta història

Les jornades d’orientació educativa de Palafolls continuen aquest dilluns després que divendres es fes la presentació oficial del Forma’t i la primera de les activitats a la tarda amb un  taller anomenat  ‘Fem de detectius amb Stories d’Instagram’, al Teatre de Palafolls.

Aquest dilluns les activitats es reprenen amb diferents xerrades. La primera a ¼ de 5 de la tarda  amb “Com preparem als nostres alumnes per a les professions de futur?”, una xerrada adreçada especialment a docents i que anirà a càrrec del professor universitari  especialitzat en habilitats directives Román Castro. Aquesta xerrada es podrà seguir a través dels canals d’streaming de l’Ajuntament.

A les 6 de la tarda i des del teatre, aquesta emissora ha produït una xerrada entorn a les experiències dels pares i mares en la tria dels estudis dels seus fills/es. En aquesta xerrada, organitzada per Ràdio Palafolls i presentada per Jordi Pratsevalls, algunes famílies de Palafolls explicaran com van viure el moment que els seus fills havien de triar el seu futur. Parlarem amb famílies amb joves que han triat diferents sortides educatives.

La xerrada es podrà seguir per les xarxes de Ràdio Palafolls.

Un cop acabi la xerrada de la ràdio arribarà una 3a xerrada, també centrada en les famílies. Sota el títol “No saps què fer! Com ajudar els nostres fills/es?” a càrrec d’Educant en colors. Serà a 2/4 de 8 del vespre en directe pels canals de l’Ajuntament.

Demà dimarts hi haurà la presentació dels cicles de Grau Mitjà dels àmbits de la informàtica i l’administració, la bellesa, la pagesia, l’electricitat i la sanitat. Serà una presentació al teatre amb aforament limitat i en directe pels canals d’streaming Canals Ajuntament i al Teatre amb aforament limitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics