Malgrat celebra dissabte Botiga al carrer i fira de pagesia Km0

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dissabte la població veïna ha programat una doble acció de promoció econòmica. D’una banda l’Associació de Comerciants de Malgrat ha preparat una nova jornada de botiga al carrer. La intenció és dinamitzar l’activitat comercial i ajudar a treure stocks de les botigues malgratenques.

La botiga al carrer, que comptarà amb una 20a de comerços,  es farà matí i tarda als principals carrers del centre de la localitat veïna.

Paral·lelament a aquesta activitat, l’Ajuntament de Malgrat organitza la Fira Km0 amb la que vol promocionar el sector agrícola del Pla de Grau. Així 4 productors d’aquest sector agrícola de Malgrat tindran parada aquest dissabte al carrer de Mar. En aquestes parades només s’hi podran trobar els productes de temporada, és a dir, només els que ara mateix s’estan collint i que per tant maduren al camp i arriben al mercat acabat de collir.

Així, a banda de promocionar productors locals, també es vol posar de rellevància dels productes de quilòmetre zero, aquells que han estat conreats en un marge inferior als 100 quilòmetres a la rodona des del punt de venda final. 

No serà una cita puntual ja que l’Ajuntament avança que serà trimestral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics