Malgrat demana 224.000€ per arranjar destrosses del Gloria

Efectes del Gloria a Malgrat. AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori malgratenc s’ha adherit a sis subvencions de la Generalitat de Catalunya per fer front a la despesa de 224 mil  euros per reparar les destrosses en infraestructura i edificis que va provocar el temporal Gloria al gener de l’any passat. 

En concret Malgrat, demana ajut per la restitució del tram del Camí del Pla, comprès entre la carretera de Mas Bages i el Camí de la Tordera amb un cost aproximat de 84 mil euros. També ha sol·licitat un ajut per a la reparació de la coberta de la pista esportiva de l’Escola Marià Cubí i per la restitució del mur de separació que hi ha entre les pistes municipals d’atletisme i la finca del costat, que va resultat molt malmès. També s’ha sol·licitat una subvenció per als treballs d’arranjament de la part final del Camí de la Pomereda, en el tram que enllaça amb la carretera de Mas Bages.

El  Govern Local va aprovar també demanar a la Generalitat un ajut per a les obres de consolidació del pont sobre el rec Viver en el Camí del Pla, i per últim,  una ajuda per als treballs de restitució dels marges de la riera de Sant Genís de Palafolls amb una despesa de 35.416,70 euros.

Malgrat de mar va ser el municipi de la conca de la Tordera més damnificat per la borrasca Gloria. De fet el propi Ajuntament va sol·licitar al govern de l’Estat la declaració de municipi greument afectat per una emergència de protecció civil.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics