Can Batlle reuneix a entitats locals per la confecció del Pla Local de Joventut

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Can Batlle

El local jove de Palafolls ha estat escenari aquesta tarda d’una reunió entre diferents entitats del municipi amb l’objectiu de treballar en l’elaboració del nou Pla Local de Joventut, l’eina que ha de guiar en les polítiques pel jovent del poble de cara als propers 4 anys.

La trobada s’ha fet amb diverses entitats de la població formades per joves o que treballen amb aquest grup d’edat, i ha volgut recollir els seus punts de vista perquè el nou pla que s’elabori respongui realment al que necessita el jovent palafollenc.

Albert Muñoz, tècnic de joventut de Palafolls, afirma que el Pla Local de Joventut és un “full de ruta” que marca l’acció de l’àrea de Joventut en tots els àmbits que afecten els i les joves del municipi.

Segons Muñoz, la intenció de les trobades com la d’aquesta tarda és reunir el màxim de gent possible per tal d’agrupar un ampli ventall de visions de les persones implicades en l’àmbit del jovent local. 

En aquest sentit, el tècnic explica que les següents reunions es faran amb polítics locals, tant del govern com de l’oposició, així com amb altres joves del poble.

El nou Pla Local de Joventut de Palafolls tindrà una vigència de quatre anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics