La xerrada del Servei d’Atenció Familiar Municipal de dilluns vinent es farà presencialment

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat que, a partir d’aquest proper 29 de març, les sessions que ofereix el nou programa del Servei d’Atenció Familiar Municipal es faran de forma presencial i sense necessitat d’inscripció prèvia.

El consistori recorda que per accedir a l’activitat continuarà essent necessari identificar-se per respectar les mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19.

La primera xerrada presencial del cicle de sessions del servei es farà al Teatre de Palafolls, i serà ja aquest proper dilluns, quan s’oferirà la ponència “Què és la sobreprotecció infantil i què no? Ens projectem sobre els nostres fills?”. Segons informa el consistori, es tracta de la xerrada que iniciarà un bloc orientat especialment a respondre els dubtes i donar eines a famílies amb fills i filles d’edats a partir dels 6 anys. Tot i així, l’Ajuntament afirma que es tracta d’una xerrada oberta per a totes aquelles persones interessades i que busquin respostes o pautes per part d’una professional en psicopedagogia.

La sessió es farà al teatre, dilluns vinent, a partir de dos quarts de 7 de la tarda, i tindrà aforament limitat.

La nova escola de pares i mares de Palafolls oferirà, fins ben entrat el mes de juny, diferents xerrades, tallers i sessions personalitzades amb la voluntat d’oferir eines i recursos per resoldre dubtes i donar suport a la tasca educativa que han de desenvolupar les famílies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics