La Barretina Vermella de Malgrat busca suport per continuar amb la seva activitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dissabte, els socis de la històrica entitat malgratenca hauran de decidir-ne el seu futur. L’entitat no disposa de llicència per fer activitats al públic i actualment el seu edifici històric hauria de remodelar-se profundament per poder adequar-lo a la normativa d’espais de pública concurrència. Hi ha problemes amb les escales, l’aforament, les sortides d’emergència o els llums, entre altres.

Segons la junta de l’entitat, les reformes suposen una inversió d’almenys 30 Mil euros, una quantitat difícil d’assolir per la Barretina Vermella.

Davant d’aquesta situació, la junta vol traslladar als seus 232 socis i sòcies la complicada situació en què es troben, alhora que demanaran la seva implicació per poder tirar endavant la reforma i, de retruc, amb les activitats que organitza històricament la Barretina.

En parla Anna Malleu, presidenta de l’entitat.

L’assemblea de socis es farà dissabte a les 12 del migdia al local social i recreatiu de l’entitat.

També ha iniciat una campanya per tal d’aconseguir nous socis que, amb les seves quotes, aportin el seu granet de sorra al cost de la reforma.

En aquest sentit, Malleu ha fet una crida a col·laborar amb l’associació per tal de mantenir viva la seva activitat.

La Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella, amb 135 anys d’història, és l’entitat més antiga de Malgrat de Mar, i des de sempre ha buscat la dinamització cultural del municipi.

En tots aquests anys, l’entitat i la seva històrica seu han anat funcionant ininterrompudament, acollint activitats diverses com una coral, grups d’havaneres, d’escacs, de teatre, festivals musicals, un local social amb bar i balls, grups de jocs de taula i també l’entitat organitzadora dels Empestats, la qual depèn de la Barretina. Precisament, per ajudar al cost de la reforma, els Empestats destinaran els beneficis de l’edició d’enguany a les obres de remodelació de l’edifici.

Les persones interessades poden contactar amb la Barretina Vermella a través de la seva web, www.labarretinavermella.com, a través de les seves pàgines de Facebook o Instagram o bé per telèfon, al número 676 295 907.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics