Els hotels de la zona prefereixen esperar a l’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Estem ja en plena Setmana Santa i, en condicions normals, gran part dels hotels de la costa ja estarien oberts, almenys per cobrir aquesta setmana. La realitat, però, és que molt pocs han decidit obrir portes davant la situació pandèmica i les restriccions vigents.

A Malgrat de Mar, per exemple, només ha obert un dels 17 establiments hotelers que hi ha al municipi. De moment, la majoria volen esperar al juny per aixecar la persiana, sempre que les condicions ho permetin. Segons explica l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, els hotelers ja donarien per bona la temporada si poden obrir de Sant Joan fins a setembre. D’altra banda, els que si han obert sense problemes i en plena ocupació són els càmpings malgratencs.

A Malgrat de Mar hi ha una desena de càmpings, la majoria a tocar del Delta de la Tordera.

Pel que fa a Blanes, l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament ha fet un sondeig per saber quins establiments obririen per Setmana Santa. 6 dels 7 càmpings de la ciutat han obert ja aquesta setmana, mentre que dels 17 establiments hotelers que hi ha actualment a Blanes, només 7 han anunciat que obren aquests dies.

Jordi Urgell, primer tinent d’Alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme de l’Ajuntament de Blanes, afirma que tenen bones expectatives de cara a aquests propers dies de Setmana Santa.

Des del consistori blanenc asseguren també que ja han notat una millora a nivell d’afluència de visitants als negocis de restauració i comerç del municipi durant aquests darrers caps de setmana.

D’altra banda, a Lloret, una de les poblacions més turístiques del país, de moment només una desena d’hotels estan oberts. Això suposa una xifra per sota del 10% del total d’hotels que hi ha a la vila.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics