La Llar d’infants prepara les seves jornades de portes obertes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

D’aquí a una setmana, el centre educatiu per infants de 0 a 3 anys de Palafolls obrirà les seves portes per mostrar les seves instal·lacions i el seu projecte educatiu, per tal que els pares i mares dels nous alumnes coneguin perfectament què ofereix el centre.

Enguany s’han previst dues visites al centre; la primera serà presencial i restringida, ja que les mesures de prevenció contra la Covid-19 obliguen a ser molt curosos a l’hora de fer visites presencials.

Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, explica que tot plegat s’ha fet en consonància amb el que ja s’ha impulsat també als altres centres educatius del municipi.

Així, qui vulgui veure el centre educatiu en persona, pot inscriure’s a la visita presencial que es farà el proper dimarts dia 6 d’abril.

Cal demanar cita prèvia a través del formulari que trobareu al web www.palafolls.cat i esperar la resposta del centre educatiu, el qual indicarà l’hora adjudicada segons la demanda i nivell educatiu de l’infant.

El nombre de places per a visites presencials és restringit, però l’endemà dimecres dia 7 d’abril, a les 3 de la tarda, es farà una visita telemàtica a través de la plataforma Zoom, a la qual es poden fer inscripcions també a través del web municipal.

Aquesta opció permetrà a tots els interessats visitar telemàticament el centre i formular les preguntes que vulguin a l’equip docent d’aquest servei municipal, ja que, més enllà de conèixer com és la llar a nivell d’instal·lacions, les portes obertes serveixen per resoldre i esvair dubtes dels pares i mares sobre el funcionament general del servei.

La Llar d’Infants Palafollets es presenta com un espai educatiu i de formació personal per infants des de 4 mesos d’edat i fins als 3 anys.

Segons explica el centre, la metodologia d’aprenentatge està pensada perquè, entre d’altres, l’infant es relacioni i comuniqui afectivament tant amb els companys i companyes com amb les educadores, es socialitzi, explori, experimenti i adqueixi diversos hàbits, en àmbits com l’alimentació, la higiene i l’ordre.

Actualment, la quota mensual del servei de la Llar d’Infants municipal està fixada entorn als 130 euros mensuals, a banda dels preus de la matrícula, el material, les sortides i la samarreta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics