URGENT

L’edifici del Sindicat renovarà la seva coberta i actualitzarà també la botiga

Compartiu aquesta història

L’edifici de l’Agrobotiga del Sindicat de Palafolls està en obres. Es tracta d’uns treballs que serviran per renovar la coberta de l’edifici, que compta amb unes bigues de diverses dècades d’antiguitat i que cal canviar per raons de seguretat. Les tasques retiraran tota la coberta de l’edifici i la tornaran a deixar tal com és ara.

Ho explica el Gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera, Josep Ferrer.

Aprofitant les obres de rehabilitació de la coberta de l’edifici, des de la Cooperativa Conca de la Tordera es vol també fer una renovació de l’actual botiga. Segons Ferrer, la intenció és actualitzar l’espai al moment actual, i anar més enllà del que és un lloc de venda.

A partir d’aquest proper cap de setmana, l’espai tancarà al públic i s’endinsarà en els treballs de reforma, que es preveu que s’allarguin tres o quatre mesos.

El gerent de la cooperativa palafollenca afirma que és una aposta per fer de l’edifici un espai de referència de l’activitat agrícola de Palafolls.

L’edifici havia acollit la seu de la Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos, el que abans de la Guerra Civil havia estat el Sindicat Agrícola de Palafolls.

L’any 1986 va néixer la Cooperativa agrícola Coppal de Palafolls, que, fusionant-se posteriorment amb l’Agrícola de Blanes, van crear l’actual Cooperativa Conca de la Tordera, situada al carrer Damià Puig de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics