Blanes suspèn l’Aplec del Vilar per segon any consecutiu

Foto: Aplec del Vilar 2019 - Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La cita, una de les importants dins del calendari festiu blanenc, ha hagut de tornar a anul·lar-se enguany per culpa de la pandèmia.

L’aplec del Vilar havia de celebrar-se avui, l’endemà del Dilluns de Pasqua, al santuari amb el mateix nom situat als afores de Blanes. Un dels actes destacats és l’ofici religiós que es fa a l’ermita del santuari, lloc que podia acollir un màxim de 15 persones amb les restriccions actuals, per la qual cosa s’ha apostat per suspendre’l, evitant així un possible efecte crida i aglomeracions.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, la decisió de suspendre l’aplec l’han pres l’Obreria del Vilar, encarregada del manteniment de l’ermita, de comú acord amb les tres parròquies de Blanes, que al llarg d’avui dimarts al matí i migdia han acollit tres misses per a aquelles persones que vulguin assistir-hi, com a opció alternativa a l’aplec.

La suspensió de l’Aplec del Vilar ha estat una de les diverses afectacions que la pandèmia ha tingut en el calendari festiu d’aquesta Setmana Santa a Blanes, on també es va decidir adaptar la Processó de la Santa Creu a les circumstàncies actuals, muntant una exposició estàtica a l’Església de Santa Maria i un campament dels Manaies als exteriors de la parròquia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics