URGENT

Palafolls continuarà vacunant als menors de 80 anys a la sala adjacent al CAP

Compartiu aquesta història

Després dels anuncis de l’arribada de dosis de diferents marques, les autoritats sanitàries es preparen per poder obrir la vacunació a la població en general de menys de 80 anys.

Fins ara la prioritat era vacunar a les persones vulnerables, grans dependents  i als més grans de 80 anys. També s’ha vacunat a les persones més exposades com mestres, policies o sanitaris. Es calcula que aquesta setmana s’acabi de vacunar als més grans de 80 i, amb l’arribada d’aquestes noves dosis de les vacunes de Pfizer, es comenci a vacunar a les persones de 79  anys i així, anar baixant l’edat progressivament. Ho explica Laura Hernández, cap d’infermeria de l’ABS de Malgrat i Palafolls.

Sigui com sigui les persones a vacunar seran convocades des del CAP de salut. Així no cal trucar ni tampoc s’ha d’anar a l’ambulatori per demanar hora perquè s’anirà informant la gent a mesura que es vagin convocant nous col·lectius. 

No cal ni trucar ni demanar cita prèvia. El CAP es posarà en contacte amb les persones que s’han de vacunar”

Cada municipi ha cedit espais per poder fer aquesta vacunació fora del CAP, permetent així que els centres sanitaris continuin amb la seva feina habitual.

A Palafolls es farà a la sala d’esports per la salut, a tocar de l’ambulatori, on ja s’han fet les primeres vacunacions a persones grans més vulnerables.

Malgrat habilitarà Can Campassol i Calella la Fàbrica Llobet i Guri.

Totes les vacunacions que es fan des del CAP de salut de Palafolls són de Pfizer-BionTech, mentre que la vacuna d’Astrazeneca s’administra a persones de menys de 65 anys en centres determinats com a Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics