Malgrat vol impulsar la transició digital de les empreses locals d’alimentació i restauració

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar, a través de la Junta de Govern Local, la contractació de serveis de l’assistència tècnica per analitzar i fer una diagnosi actual, tot plegat per poder engegar el “Programa Treball, Talent i Tecnologia” en el sector de l’alimentació i la restauració.

Segons el consistori malgratenc, es tracta d’un projecte que té per objectiu acompanyar a les empreses del municipi a l’hora de fer la transició digital cap a un model socioeconòmic “sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari”.

La iniciativa, que es duu a terme de forma conjunta entre els municipis de Malgrat i Calella, tindrà a l’empresa Activa Prospect SL com a responsable del seguiment per detectar les necessitats d’empreses locals per poder engegar el programa, amb un cost d’entorn als 8.000 euros.

Segons l’Ajuntament de Malgrat de Mar, la Regidoria d’Inserció Laboral té previst dur a terme actuacions de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica, tant de caràcter preventiu com proactiu, amb la intenció de donar un impuls en l’àmbit de la tecnologia i un acompanyament a la transició digital de les empreses locals del sector de l’alimentació i la restauració.

La Diputació de Barcelona va donar el passat gener un ajut de prop de 39 Mil euros a l’Ajuntament de Malgrat de Mar corresponent al programa específic Treball, Talent i Tecnologia, i que busca potenciar la tecnologia, el creixement sostenible i un desenvolupament competencial de les empreses i agents del sector.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics