Palafolls torna a registrar una davallada de l’atur

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les últimes dades de l’Observatori de Treball de la Generalitat, el nostre municipi ha registrat aquest mes de març una nova davallada de les dades de l’atur.

Ara hi ha a Palafolls 693 persones en situació de desocupació, 23 menys que les registrades el mes de febrer, quan l’atur també havia baixat respecte el primer mes de l’any. Aquest març, però, la xifra ha baixat per sota les 700 persones i s’ha situat a nivells d’abans similars al novembre passat.

Aquesta tendència a la baixa dels registres de la desocupació ha estat seguida també per altres municipis de l’Alt Maresme. A Malgrat de Mar, l’atur ha baixat en 42 persones, amb un total de 1.432 persones sense feina, mentre que a Tordera la xifra ha disminuït en 28 persones, amb un total actual de 1.471 habitants en situació de recerca de feina.

Pineda de Mar també ha registrat una rebaixa de l’atur aquest mes de març, i ara té 2.769 persones sense feina, mentre que Calella situa el seu total de veïns a l’atur en 1.550 persones, després de rebaixar la xifra en 19 habitants.

Més enllà de les fronteres maresmenques, a la ciutat veïna de Blanes es registren aquest mes de març un total de 3.648 persones a l’atur, un cop s’ha registrat una rebaixa de 86 persones.

La tendència a la baixa també s’ha registrat a nivell comarcal. El Maresme té ara 402 persones menys en situació de desocupació, però malgrat això segueix amb uns registres superiors a les 30.700 persones. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics