Blanes fa bona valoració de l’ocupació de Setmana Santa

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Segons l’Ajuntament de Blanes, el degoteig de persones que han fet turisme al municipi ha estat constant des del dilluns 29 de març i fins el passat dilluns 5 d’abril. Tot plegat ha deixat un bon nivell d’ocupació als càmpings, dels quals han obert portes 7 dels 9 en total que hi ha a la vila. La major part d’aquests, segons el consistori, han complert les expectatives, amb una ocupació mitjana d’entre el 50 i el 70%, sobretot aquest darrer cap de setmana.

Pel que fa als establiments hotelers de la ciutat, finalment cap dels grans hotels han decidit obrir, i només 5 negocis han aixecat la persiana, amb una ocupació mitjana de més del 70%. D’altra banda, dels 15 apartaments turístics de la ciutat, han obert portes 8 d’ells, amb una ocupació que ha oscil·lat entre el 80% i el 100% en alguns d’ells i entre el 65% i el 70% en el cas d’altres.

La majoria de visitants que han registrat les Oficines de Turisme de la ciutat de Blanes han estat provinents de l’àrea de Barcelona, mentre que només poc més d’un 3% eren d’origen estranger.

Segons han informat des del consistori, la major part dels que s’han apropat a les oficines del municipi han preguntat per rutes de senderisme, els camins de ronda i les excursions en general.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics